AKTUALNO / VIJESTI

KUĆNI LJUBIMCI

Vlasnica umrla, mačke u kući na Rakovcu zatočene već više od mjesec dana?! Susjedi zabrinuti, pitaju tko ih može zbrinuti?

Vlasnica umrla, mačke u kući na Rakovcu zatočene već više od mjesec dana?! Susjedi zabrinuti, pitaju tko ih može zbrinuti?
KAportal

Sad se postavlja pitanje tko je nadležan za ovakve slučajeve u Karlovcu?

Što se događa u kući na Rakovcu, odmah preko puta karlovačke Gimnazije i gradilišta budućeg Centra Nikole Tesle koji bi trebao postati nova karlovačka turistička atrakcija.

Više građana nam je dojavilo da se u stanu u prizemlju nalaze napuštene i zatočene mačke, možda i više malih mačića do kojih je nemoguće doći jer su vrata - zaključana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doznajemo da je u stanu živjela gospođa koja je preminula prije nešto više od mjesec dana, pa je moguće da se njezina mačka okotila u tom stanu i da su sad nemoćne životinjice unutra zatočene i ostavljene, a kako je nemoguće do njih doći mogle bi umrijeti gladi i žeđi. 

Sad se postavlja pitanje tko je nadležan za ovakve slučajeve u Karlovcu? Kako nam kažu zabrinuti Rakovčani, zanima ih koga da zovu -  komunalnu službu, vatrogasce ili 112, ali ih zanima i što će se nakon intervencije dogoditi s macama.

Izdvojeno


Reci što misliš!