AKTUALNO / VIJESTI

DOLAZI 2022.

Organizirani dočeci Nove godine u Karlovcu, Ogulinu i Slunju, a u Dugoj Resi samo za klince - Karlovčani i Ogulinci pripremili i novogodišnje kupanje

Organizirani dočeci Nove godine u Karlovcu, Ogulinu i Slunju, a u Dugoj Resi samo za klince - Karlovčani i Ogulinci pripremili i novogodišnje kupanje

Ozalj i Duga Resa nemaju dočeke 2022. godine, ali u Dugoj Resi je u planu program za klince u amfiteatru koji će u 17 sati završiti vatrometom.

Iako su brojni gradovi u Hrvatskoj otkazali dočeke, u mnogima će se oni ipak i održati, a trebalo bi tako biti i u tri grada Karlovačke županije.

Kažemo trebalo, jer prema trenutnim informacijama službenu dozvolu u ovom trenutku ima samo Karlovac, gdje će publiku na Promenadi zabavljati DJ, pop-rock bend Black&White te Gospodari tambura. Organizirani doček je i na Maloj sceni Hrvatskog doma, gdje će svirati bend Novi Retro, možda i uz ponekog gosta iznenađenja, a u ostatku večeri hitovima osamdesetih i devedesetih okupljene će zabavljati DJ Simba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovačko klizalište bit će na Staru godinu otvoreno u jutarnjim satima, s besplatnim terminima za svo građanstvo u 9 i 11 sati.

Dočeke planiraju i Ogulin i Slunj, koji međutim još nisu dobili službenu dozvolu, ali za pretpostaviti je da ne bi trebalo biti problema, ako je doček dozvoljen u Karlovcu. Na obje lokacije u planu su zasebni programi za djecu - u Ogulinu već u 10 sati ujutro, a u Slunju od 18 sati uz mađioničara i male glazbenike te vatromet u 19 sati. U oba grada u 22 sata uslijedit će doček za odrasle uz živu glazbu. 

Ozalj i Duga Resa nemaju dočeke 2022. godine, ali u Dugoj Resi je u planu program za klince u amfiteatru koji će u 17 sati završiti vatrometom. Kao i u Karlovcu, i dugoreško će klizalište biti otvoreno na Silvestrovo.

Novogodišnju tradiciju, pak, nastavit će kupači. U Ogulinu se održava tradicionalno novogodišnje kupanje na Sabljacima, dok će u Karlovcu sve brojnija ekipa kupača odraditi i novogodišnje kupanje, ali možda ne na Korani kao obično, već na - Dobri. Kako u šali kažu - Korana im je pretopla!

Prema informacijama kojima raspolažemo u općinama Karlovačke županije nema nikakvih događanja povodom Silvestrova i Nove godine, no već 2. siječnja u Draganiću će tradicionalni božićni koncert održati KUD Sveti Juraj.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!