AKTUALNO / VIJESTI

užas

Veliko nevrijeme poharalo Karlovac i Dugu Resu: na cestama su izvrnuta stabla, neke su kuće ostale bez krovova, u naseljima bujice

Veliko nevrijeme poharalo Karlovac i Dugu Resu: na cestama su izvrnuta stabla, neke su kuće ostale bez krovova, u naseljima bujice

Na ruralnim područjima velike su štete na poljoprivrednim površinama.

Snažno nevrijeme, jaki vjetar praćen kišom pogodio je nešto prije podneva šire dugoreško i karlovačko područje. Došlo je do iskretanja brojnih stabala, bujica i prekida opskbe električnom energijom. U mnogim mjestima vjetar je bacao crjepove s kuća.

Šteta ima i u Generalskom Stolu, Bariloviću, Netretiću, Velemeriću, Jarčem Polju, te mjestima uz D-1, od Karlovca prema Plitvicama. Temperatura zraka pala je za gotovo deset stupnjeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šteta ima i na području Karlovca, sve žurne službe su na terenu. Na ruralnim područjima velike su štete na poljoprivrednim površinama.

- Uslijed štete uzrokovane obilnim padalinama s jakim vjetrom na području grada Karlovca obavještavamo građane da su sve dežurne službe na terenu: gradske tvrtke, Javna vatrogasna postrojba te dobrovoljna vatrogasna društva. Održan je hitni sastanak Stožera civilne zaštite Grada Karlovca, a načelnica Stožera zamjenica gradonačelnika Ivana Fočić je u obilasku terena s dežurnim službama i zapovjednikom Javne vatrogasne postrojbe Grada Karlovca, Miroslavom Radom. Molimo građane za strpljenje, a javnost ćemo na vrijeme obavještavati o eventualnim novim okolnostima, priopćili su iz Grada.

Pogledajte fotogaleriju

 

Izdvojeno


Reci što misliš!