AKTUALNO / VIJESTI

SKROMNA I RADIŠNA IGRAČICA

Nova hrvatska milijunašica podignula 6,5 milijuna kuna koje je osvojila na Eurojackpotu. Ima poruku i za ostale igrače

Nova hrvatska milijunašica podignula 6,5 milijuna kuna koje je osvojila na Eurojackpotu. Ima poruku i za ostale igrače
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Da je uplaćen dobitan listić obavijestila ju je obitelj, a kada je pogledala brojeve i shvatila da je postala milijunašica, kaže, otišla je na spavanje

Priča s "otoka sreće" dobila je sretan epilog - milijunski dobitnik o kojem bruji cijela Hrvatska, zapravo je dobitnica, a jutros je i podigla svojih gotovo 6 i pol milijuna kuna osvojenih prošlog mjeseca na Eurojackpotu. Dobitnica, iz razumljivih razloga, želi zadržati anonimnost, a iz Hrvatske lutrije opisali su je kao skromnu i radišnu igračicu koju milijuni neće promijeniti.

Da je uplaćen dobitan listić obavijestila ju je obitelj, a kada je pogledala brojeve i shvatila da je postala milijunašica, kaže, otišla je na spavanje jer sutra se morala pojaviti na poslu. Najveći problem bio joj je gdje će čuvati listić, ali ne i kako će ga potrošiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dio će podijeliti s obitelji, dio uložiti, a već sutra bit će na poslu jer svoj život ne planira mijenjati. Čak je i odigrala novi listić - uz poruku ostalim igračima : "igrajte se, zabavljajte, ali i nadajte".

Sretnoj dobitnici svakako čestitke, a rapska dobitnica potvrdila je da je Rab dobio još jednu potvrdu epiteta otoka sreće.

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!