AKTUALNO / VIJESTI

sudar u hebrangovoj

Umirovljenik udario u nepropisno parkirani automobil, pa napustio mjesto događaja - rigorozno su ga kaznili novčano, a ostao je i bez vozačke dozvole

Umirovljenik udario u nepropisno parkirani automobil, pa napustio mjesto događaja - rigorozno su ga kaznili novčano, a ostao je i bez vozačke dozvole
Željko Lukunić/Pixsell/Ilustracija

Automobil u koji je udario je bio nepropisno parkiran na biciklističkoj stazi

Karlovčanin u dobi od 69 godina je proglašen krivim jer je prouzročio prometnu nesreću, pa je zatim pobjegao s mjesta nesreće. Dogodilo se to 8. studenog 2021. godine oko 12.05 sati u Ulici Andrije Hebranga. On je tada vozio automobil marke Renault unatrag, te se tako mislio uključiti na kolnik istoimene ulice, ali su stvari pošle po zlu.

Tom prilikom se nije uvjerio da tu radnju može učiniti sa sigurnošću i bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu, ne vodeći pritom dovoljno računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja, uslijed čega je, stražnjim lijevim dijelom vozila udario u desnu bočnu stranu osobnog automobila, koji je bio nepropisno parkiran na obilježenoj biciklističkoj traci - kažu u tužiteljstvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Navode kako se vozač nakon nesreće udaljio s mjesta događaja, iako vlasniku oštećenog vozila nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću.

Kaznili su ga dosta. Za prvi prekršaj s 260 eura, a za drugi, odnosno za odlazak s mjesta nesreće, kaznom od 390 eura. Dobio je i zabranu upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!