AKTUALNO / VIJESTI

bizarno

Predsjednik GNK Dinama Velimir Zajec pod ovrhom u Karlovcu: Poznati "utjerivači" otkupili njegov dug od 37 eura i sada ga prisilno naplaćuju

Predsjednik GNK Dinama Velimir Zajec pod ovrhom u Karlovcu: Poznati
foto ilustracija - PIXSELL

Ovršni postupak se vodi u Karlovcu jer Velimir Zajec ima prebivalište na području Draganića

Dinamova nogometna legenda, odnedavno i predsjednik zagrebačkog nogometnog kluba Velimir Zajec našao se pod ovrhom zbog tri neplaćena računa za telekomunikacijske usluge. Ne samo to, iznose neplaćenih računa otkupio je poznati utjerivač dugova "Eos matrix" te ga oni sada ovršuju za ukupno 37,29 eura. Kao i svi dužnici u ovakvi situacijama, Zajec će morati platiti i 25 eura odvjetničko-bilježničkih troškova.

Kako Zajec ima prijavljeno prebivalište na svojoj kući na području općine Draganić, tako se postupak vodi na karlovačkom sudu, odnosno preko karlovačkog javnobilježničkog ureda, gdje je doneseno "rješenje o ovrsi na temelju vjerodostojne isprave kojim se Zajecu nalaže da ovrhovoditelju namiri tražbinu iz prijedloga za ovrhu, s odmjerenim troškovima".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz ovršne dokumentacije je vidljivo da je dug nastao prošle godine, i to 18,31 eura za siječanj, 9,86 je bio račun za veljaču, te 7,33 eura za ožujak. Zasigurno je Zajec smetnuo platiti račune, pogotovo jer je posljednjih godina živio na relaciji Hrvatska - Grčka, međutim, ako u međuvremenu sam ne uplati iznos, bit će mu skinut s računa prisilno.

Izdvojeno


Reci što misliš!