AKTUALNO / VIJESTI

potraga

U zatvoru preminuo brat osumnjičenog za ubojstvo Danke. Ocu određen istražni zatvor

U zatvoru preminuo brat osumnjičenog za ubojstvo Danke. Ocu određen istražni zatvor

Agonija obitelji ubijene djevojčice se nastavlja. Stručnjaci ističu da je cijeli slučaj čudan, a dok nema tijela uvijek će postojati sumnja

Policija u Srbiji i dalje traga za tijelom ubijene dvogodišnje Danke Ilić za čiju je smrt osumnjičeno dvoje radnika komunalnog poduzeća "Vodovod" S.J. i D.D. Obojici je određen pritvor od 30 dana nakon saslušanja na kojem je jedan priznao zločin, a drugi se branio šutnjom.

Policija je u subotu pretraživala područje oko kuće u Zlotu jednog od osumnjičenih, a u međuvremenu su privedeni njegov otac i brat zbog sumnje da su mu pomoglo premjestiti Dankino tijelo dva dana nakon svirepog zločina koji je šokirao Srbiju i ostatak regije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bageri su kopali oko kuće glavnog osumnjičenog, a iz nje je policija odnijela vreće s dokazima. Ispražnjena je septička jama, "češljala" su se okolna dvorišta, deponij, ali i seosko groblje. Komentirajući stravičan zločin, srpski predsjednik Aleksandar Vučić rekao je da će predložiti Vladi da se ponovno uvede smrtna kazna za najteža kaznena djela.

Otac osumnjičenog odveden u tužilaštvo

17.10 - R. D., otac Dejana D. koji se sumnjiči za ubojstvo Danke Ilić (2) brani se šutnjom, piše Telegraf. Određen mu je istražni zatvor od mjesec dana. Tijelo umrlog D.D bit će poslano na obdukciju.

16.10 - Otac preminulog D.D (40) i osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić D.D (50) odveden je u tužilaštvo na saslušanje unatoč smrti sina rano ujutro u zatvoru.

Policija koristi dronove

14.30 - Specijalni dronovi, koji mogu zumirati sitne detalje podignuti su danas na teritoriji Lazarevog kanjona kako bi pripomogli u potrazi za tijelom.

Kako je potvrđeno za Telegraf, do sada nije uočen nijedan trag tijelu na ovom teritoriju. Policajci sada svoju potragu preusmjeravaju ka Lazarevoj pećini.
Umro brat osumnjičenog za ubojstvo

13.23 - Brat osumnjičenog za Dankino ubojstvo koji je navodno pomogao premjestiti njeno tijelo, D.D (40) umro u pritvoru, doznaje Telegraf. Pozlilo mu je u ranim jutarnjim satima.

"Usprkos pravovremenom reagiranju policijskih službenika i liječnika Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju, on je u 3:10 sati ujutro preminuo. Mrtvozornik je ustvrdio da se radi o prirodnoj smrti", navodi Telegraf.

Preminuli D.D danas je zajedno s ocem trebao imati saslušanje, no preminuo je u ranim jutarnjim satima. Jučer je zajedno sa policijom bio u dvorištu obiteljske kuće te navodio policiju gdje tražiti, no tijela još nema.

Kurir neslužbeno prenosi da je preminuo od posljedica infarkta. Majci osumnjičenog je pozlilo, te je ispred obiteljske kuće hitna pomoć.
Oglasio se MUP o potrazi za tijelom

11.10 - Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije otkrilo je da su preusmjerili potragu za tijelom ubijene Danke na područje udaljeno tri kilometra od sela Zlot u kojem je živio jedan od osumnjičenih.

Izdvojeno


Reci što misliš!