AKTUALNO / VIJESTI

POLICIJSKI POSAO

Građani u Karlovcu i Dugoj Resi policiji predali puške i streljivo! Kažu da su ga pronašli prilikom čišćenja, neće snositi nikakve sankcije

Građani u Karlovcu i Dugoj Resi policiji predali puške i streljivo! Kažu da su ga pronašli prilikom čišćenja, neće snositi nikakve sankcije
foto ilustracija - PU karlovačka

Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

- Jučer je policijskim službenicima dvoje građana dragovoljno predalo dvije puške i 82 komada streljiva koje su čuvali odnosno pronašli prilikom čišćenja kuća na području grada Karlovca i Duga Rese. Predano oružje i streljivo je pohranjeno te će biti uništeno prilikom organiziranog uništavanja, izvijestili su danas iz PU karlovačke.
 
U policiji su zahvalili svima "koji su prepoznali značaj ove akcije i iz svoje okoline uklonili oružje i minsko-eksplozivna sredstva te na taj način pridonijeli sigurnosti", te sve ostale građane i pozvali da i dalje mogu predati oružje bez ankcija!

- Protiv građana koji ovakvo oružje prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak. Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijske postaje kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već želju za dragovoljnom predajom prijavite na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji. Na vašu adresu doći će posebno osposobljeni policijski službenici koji će preuzeti oružje, navodi se u priopćenju policije.

Izdvojeno


Reci što misliš!