AKTUALNO / VIJESTI

ROADPOL

Policijska "žetva" vozačkih dozvola! U šestodnevnoj akciji na području cijele PU karlovačke hvatali su pijane i drogirane vozače, donosimo detalje...

Policijska
ilustracija - Ivica Galovic/PIXSELL

Podsjećaju da se ova akcija provodila temeljem Plana aktivnosti organizacije ROADPOL - mreže prometnih policija država Europe.

Policija nam javlja da je provela još jednu akciju pojačanog nadzora vozača u prometu s ciljem utvrđivanja prekršaja koji se odnose na vožnju pod utjecajem alkohola i/ili droga i to od 17. do 23. lipnja na području cijele Policijske uprave karlovačke.

- Evidentirana su 24 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i dva prekršaja vožnje pod utjecajem droga. Ukupno je kontrolirano 1.376 vozača te su oduzete 24 vozačke dozvole, kažu nam u policiji.

Podsjećaju da se ova akcija provodila temeljem Plana aktivnosti organizacije ROADPOL - mreže prometnih policija država Europe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Provedena je u istom razdoblju na području cijele Europe s ciljem da potakne sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa te da se ukaže na činjenicu da je vožnja pod utjecajem alkohola ili droga rizično ponašanje koje može dovesti do prometne nesreće s teškim posljedicama. 

Izdvojeno


Reci što misliš!