AKTUALNO / VIJESTI

sanacija

Rijeke su se vratile u korita, ali još su dvije prometnice pod vodom - ako trebate kontejner ili čišćenje septičke jame evo kome se obratiti

Rijeke su se vratile u korita, ali još su dvije prometnice pod vodom - ako trebate kontejner ili čišćenje septičke jame evo kome se obratiti

Ukinute su mjere obrane od poplava

Za Kupu i Koranu ukinuto i pripremno stanje, većina prometnica otvorena, traje sanacija i čišćenje poplavljenih naselja

Situacija se nakon poplave u Karlovcu stabilizira: od sinoć u 23 sata za Kupu je ukinuto pripremno stanje, a za Koranu od jutros u 8 što znači da su vodostaji rijeka normalizirani i da su ukinute mjere obrane od poplava, javili su iz Grada Karlovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Voda se povukla i s većine prometnica, pa su trenutno za promet zatvorene još ceste kroz Karase i Šišljavić. U poplavljenim dijelovima grada stanovnicima je podijeljeno 30 isušivača, a nastale štete se popisuju kako bi se utvrdio točan broj poplavljenih obiteljskih kuća, gospodarskih zgrada itd. Stanovnicima naselja koja su bila poplavljena i dalje su na raspolaganju kontejneri za glomazni otpad u koje ga mogu odložiti besplatno. Trebaju li im dodatni kontejneri, mogu ih zatražiti pozivom u Čistoću na 047 613 318 - navodi se u priopćenju.

Korisnici ViK-a na poplavljenim područjima, kojima su septičke jame bile poplavljene od 4. do 7. listopada, mogu se javiti na telefon 047 649 114 do  25. listopada i dogovoriti besplatnu uslugu čišćenja septičke jame, pod uvjetom da su u proteklih godinu dana naručivali tu uslugu čišćenje septičke jame.


Građani se za sve što im je potrebno i dalje mogu javiti na 193, 112 i 099 5284 728 ili [email protected].

Izdvojeno


Reci što misliš!