AKTUALNO / VIJESTI

podignuta optužnica

Napad u Potoku Musulinskom: "Pogazio mi je travu, izvrijeđao me i izudarao, a onda mi je spomenuo sina"

Napad u Potoku Musulinskom:
Danas.hr

Okrivljeni muškarac sve opovrgava.

Općinsko državno odvjetništvo je podiglo optužnicu protiv 44-godišnjaka iz Potoka Musulinskog jer je fizički napao susjeda. Dogodilo se to 9. srpnja u jutarnjim satima, kada je čovjeka snažno udario u prsa, a potom ga je nastavio udarati rukama i nogama po tijelu. Također mu je prijetećim glasom govorio: J... ti mater evo sad ću te ubiti, mogu ti učiniti što god hoću i na kraju ću ti sina objesiti“.

U svojoj obrani prilikom prvog ispitivanja okrivljeni je porekao počinjenje kaznenog djela. Rekao je da se kobnoga dana posvađao sa susjedom u vrijeme dok je kosio travu. Tada je prešao preko njegovog zemljišta, što je ovoga zasmetalo. Zbog toga ga je opsovao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nisam mu uzvratio, jer poštujem njegove godine. Do fizičkog sukoba nije došlo. Imali smo nesuglasica zbog narušenih susjedskih odnosa, odnosno zbog vlasništva nad zemljištima, ali to do sada nije nikada eskaliralo - branio te okrivljeni.

Ispitan kao svjedok, žrtva navodnog kaznenog djela iskazao je da je bio došao do svoje livade kako bi provjerio je li pogažena njegova trava i je li ju okrivljeni pogazio. Vidio je okrivljenika kako s traktorom i grabljama na njima ide prema livadi i gazi travu, pa ga je pitao zašto ju je pogazio. Zaustavio je, navodi, traktor te ga napao.


- Zbog svega osjećao sam se jako prestrašeno i uznemireno, a kada sam sjeo u automobil pozvao sam policiju i zatražio liječničku pomoć jer se nisam osjećao dobro - rekao je.

Utvrđena mu je kontuzija lakta, koljena i glave.

Izdvojeno


Reci što misliš!