AKTUALNO / VIJESTI

HOSTEL KARLOVAC

Hostel Karlovac u Selcu sve privlačniji susjedima Mađarima, ponovno je predstavljen na sajmu u Budimpešti

Hostel Karlovac u Selcu sve privlačniji susjedima Mađarima, ponovno je predstavljen na sajmu u Budimpešti

Iako je, uglavnom, turistička sezona iza nas u Hostelu Karlovac u Selcu već sad su započeli pripreme za novu turističku sezonu.

Djelatnici tog karlovačkog hostela na crikveničko-vinodolskoj rivijeri ponovno se predstavljaju na mađarskom tržištu. Znatnim ulaganjima i novim sadržajima Hostel Karlovac postaje sve privlačniji ne samo stranim grupama već i pojedincima izvan Lijepe naše. Podsjetimo da godinama već tamo ljetuju djeca karlovačkih vrtića i umirovljenici, održava se Škole u prirodi, a brojni sportaši tijekom cijele godine organiziraju kamp za svoje polaznike, od najmlađih do seniora. 

- Nama je najvažnije da su naša djeca, sportaši i umirovljenici kod nas svoji na svome i da se tako osjećaju, a ovakve prilike sjajna su prigoda za popuni i termine kada nema naših Karlovčana – naglašava Margita Hreljac, voditeljica hotelske turističke agencije i jedna od najzaslužnijih što će u sezoni koja za mnoge nije bila uspješna Hostel Karlovac unatoč svemu ponoviti prošlogodišnje turističke brojke. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Imamo osjećaj da na naplatu dolazi sav naš višegodišnji rad i trud – dodaje Petra Kučan Valković. 

Iz Hostela Karlovac poručuju da još ovaj mjesec imaju u planu  sudjelovati i na sličnom sajmu u Pragu.

Izdvojeno


Reci što misliš!