VIJESTI / CRNA KRONIKA

KOBNO PRETJECANJE

Policijski očevid tragične nesreće na Ilovcu: Poginuo 50-godišnji motociklist iz Karlovca, kod pretjecanja udario u automobil iz suprotnog smjera

Policijski očevid tragične nesreće na Ilovcu: Poginuo 50-godišnji motociklist iz Karlovca, kod pretjecanja udario u automobil iz suprotnog smjera
foto ilustracija - Google Maps/KAportal

Od jačine udarca vozač motocikla je pao i tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 67-godišnjak, kojeg je u tom trenutku pretjecao.


Nova tragedija dogodila se na karlovačkim cestama, a život je izgubio 50-godišnji Karlovčanin. Policija je još sinoć izvijestila da je u 20.30 sati u Zagrebačkoj ulici na Ilovcu došlo do sudara dva osobna automobila i motocikla, a posljedice su užasne.

Policijski očevid je trajao dva i pol sata, pa je promet na Državnoj cesti D-1 bio zatvoren do poslije 23 sata. Evo kako je došlo do tragične prometne nesreće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dogodila se prometna nesreća na način da je motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao 50-godišnjak u smjeru ulice Ilovac. Kada je motociklom započeo pretjecati krećući se prometnom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera, prednjom stranom motocikla je udario u prednji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak, kažu u PU karlovačkoj.

Kako navode, od jačine udarca vozač motocikla je pao s motocikla i tijelom udario u prednje vjetrobransko staklo osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 67-godišnjak, a kojeg je u tom trenutku pretjecao. 

U prometnoj nesreći vozač motocikla je smrtno stradao, a putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka je lakše ozlijeđena. Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

Izdvojeno


Reci što misliš!