VIJESTI / CRNA KRONIKA

POLICIJSKI POSAO

Iz kombija u Novom centru ukraden trimer, još jedna građanka policiji predala opasno oružje, imala skoro 700 komada streljiva

Iz kombija u Novom centru ukraden trimer, još jedna građanka policiji predala opasno oružje, imala skoro 700 komada streljiva
Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Policija je jutros izvijestila o još jednoj dragovoljnoj predaji opasnog i nedozvoljenog oružja čuvanog kod kuće vjerojatno još iz perioda Domovinskog rata.

Policija istražuje krađu trimera koji je 56-godišnjak ostavio u svom kombiju na parkiralištu u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi centar.

U prijavi je naveo da mu je trimer ukrao nepoznati lopov u razdoblju od 20. do 21. lipnja, te da je oštećen za više od 350 eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je jutros izvijestila o još jednoj dragovoljnoj predaji opasnog  i nedozvoljenog oružja čuvanog kod kuće vjerojatno još iz perioda Domovinskog rata.

- Jučer je policijskim službenicima u Karlovcu građanka dragovoljno predala 692 komada raznog streljiva koje je pohranjeno te će biti uništeno prilikom organiziranog uništavanja, kažu u policiji.


Ponovo pozivaju građane da iz svoje okoline uklone oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva bez sankcija te da svoju namjeru dragovoljne predaje prijave na broj 192 ili u najbližoj policijskoj postaji te na taj način pridonesu sigurnosti.

- U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela, te jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Dugoj Resi, navodi se još u policijskom izvješću. 

Izdvojeno


Reci što misliš!