VIJESTI / KARLOVAC

Grad pozvao Karlovčane da podnesu prijave za utvrđivanje poreza na nekretnine - Rok do 31. listopada

Grad pozvao Karlovčane da podnesu prijave za utvrđivanje poreza na
nekretnine - Rok do 31. listopada

Grad Karlovac pozvao je vlasnike nekretnina da ispune porezne prijave za utvrđivanje poreza na nekretnine i dostave ih do 31. listopada.

Javni poziv je, zajedno s obrascima, objavio na svojim internetskim stranicama, navodeći da su poreznu dužni dostaviti svi porezni obveznici koji posjeduju nekretnine na području Karlovca bez obzira na sjedište, prebivalište ili boravište.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Također, obveznici poreza na nekretnine koji do sada nisu bili u sustavu evidencije plaćanja komunalne naknade, kao i vlasnici/korisnici kojima neće putem računa za komunalnu naknadu biti dostavljeni obrasci prijave poreza na nekretnine, dužni su ispuniti obrasce i dostaviti tražene podatke, naveli su u Gradu, napomenuvši da će se obrasci moći podići i u Gradskoj upravi od 1. rujna, te, uz dodatne informacije, od ovlaštenih djelatnika dobiti i pomoć u njihovu popunjavanju.

Popunjeni i potpisani obrasci moći će se osobno predati u pisarnici Grada Karlovca, radnim danom od 7.30 do 15 sati, poslati poštom ili dostaviti skenirane elektroničkom poštom.

- Ako se ne dostave, porezna obveza će se utvrditi na osnovu podataka kojima raspolaže Grad Karlovac uz primjenu najviših koeficijenata za stanje i dob nekretnine utvrđenima zakonom, poručili su iz Grada.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!