VIJESTI / KARLOVAC

OBNOVA ZVIJEZDE

Problemi s oštećenjima u Zvijezdi sutra tema posebne sjednice Gradskog vijeća, Mandić: Nema potrebe za političkim sporovima, građanima treba poslati poruku

Problemi s oštećenjima u Zvijezdi sutra tema posebne sjednice Gradskog vijeća, Mandić: Nema potrebe za političkim sporovima, građanima treba poslati poruku

Dodao je da je razgovarao sa stanarima i bio u nekim oštećenim objektima, te kaže da tu postoji i situacija "kad i sam sebi zvuči birokratski".

Veliki radovi donijeli su u karlovačkoj povijesnoj jezgri i prilične probleme, a o kojima će sutra biti više riječi na posebno za to sazvanoj, tematskoj sjednici Gradskog vijeća. Uoči sjednice pitali smo gradonačelnika Damira Mandića što očekuje od sjednice i kakav je plan gradske uprave po pitanju nastale štete na objektima u Zvijezdi. 

- Intenzivno se na svim razinama komunicira, problematična situacija je situacija u Kraševoj i Haulikovoj gdje je došlo do unutarnjih oštećenja objekata. Očekujem da se na sjednici otvori tema do kraja, mislim da nema potrebe da ulazimo u političke sporove što bi kako bi. Građanima treba poslati jasnu poruku o nadležnosti i odgovornosti i onome što nam slijedi, rekao je Mandić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je da je razgovarao sa stanarima i bio u nekim oštećenim objektima, te kaže da tu postoji i situacija "kad i sam sebi zvuči birokratski".

- Postoje zakonske procedure, odredbe koje nam vežu ruke oko nekih naših aktivnosti. Jedno je što bi htjeli i što smijemo. Ovo je prilika da se čuju detalji i pošalje poruka što nam slijedi. Ljudima čiji su objekti oštećeni nije lako, tražit ćemo zajedničko rješenje, kaže gradonačelnik.

Rekao je da očekuje od izvođača i osiguravajućih kuća da odrade svoj dio.

- Kao Grad ćemo stati iza stanovnnika i inzistirati da se odradi sve prije. Kad dođe završno uređenje opet će doći strojevi koji će stvarati vibracije, pa ćemo sutra sve to prokomentirati, zaključio je.  

Izdvojeno


Reci što misliš!