VIJESTI / KARLOVAC

STIGAO ODGOVOR

Iz ViK-a reagirali na Biračeve prozivke: Plasiranje dezinformacija smatramo neodgovornim načinom komunikacije

Iz ViK-a reagirali na Biračeve prozivke: Plasiranje dezinformacija smatramo neodgovornim načinom komunikacije

Vodovod i kanalizacija kao naručitelj radova svakodnevno komunicira sa građanima, a primjerice samo u Zvijezdi, do danas je održano 20 susreta, dok su ostali oblici komunikacije sa stanarima daleko brojčano veći, naglašavaju iz ViK-a.

Nakon današnjih prozivki vijećnika Dimitrija Birača o kojima je KAportal pisao ovdje, javili su se iz gradskog tvrtke Vodovod i kanalizacija d.o.o. Karlovac. Navode, kako gradskom vijećniku su, kao i uvijek, i 2. ožujka date informacije koje su imali u tom trenutku. Napominju kako ni u kom slučaju se nije radilo o neistini, kako je danas naveo.

- Na žalost, obzirom na kišu i vremenske uvjete, nije bilo moguće izvesti radove asfaltiranja u periodu kada su bili planirani ni na jednoj lokaciji, a ne samo na Turnju, odnosno, na adresi koju spominje. Budući su stvoreni uvjeti za asfaltiranje, sanacija će, što je Gradu potvrdio izvođač radova, biti završena do kraja ovog tjedna, najavljuju u ViK-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče biorotora, iz Vodovoda napominju kako su bili dovoljno jasni u prethodnim odgovorima i ono najvažnije "stanari će prvi znati kada se steknu uvjeti za spajanje na javni sustav odvodnje".

- Širenje predmetne teme na druga gradilišta, stvaranje pogrešnih zaključaka te plasiranje insinuacija i dezinformacija u javnom prostoru, smatramo neodgovornim načinom komunikacije i svakako nedostojnim jednog gradskog vijećnika. Vodovod i kanalizacija kao naručitelj radova svakodnevno komunicira sa građanima, a primjerice samo u Zvijezdi, do danas je održano 20 susreta, dok su ostali oblici komunikacije sa stanarima daleko brojčano veći, naglašavaju iz ViK-a.

Izdvojeno


Reci što misliš!