VIJESTI / KARLOVAC

TRADICIONALNO NADMETANJE

Okršaj na mostu! Gažani protiv svojih susjeda s Banije slavili u potezanju užeta, seniori su dobili i prave nasljednike FOTO GALERIJA, VIDEO

Okršaj na mostu! Gažani protiv svojih susjeda s Banije slavili u potezanju užeta, seniori su dobili i prave nasljednike FOTO GALERIJA, VIDEO

Bez obzira na glatku pobjedu, na mostu je bilo itekako zanimljivo, bilo je vike, muke, stenjanja i napinjanja mišića i na kraju je pobijedio natjecateljski duh obje momčadi.

Gažani su uvjerljivi pobjednici u tradicionalnom potezanju užeta koje se u Ivanjskoj večeri tradicionalno održava na mostu iznad rijeke Kupe koja razdvaja dvije karlovačke gradske četvrti. 

Uz mnoštvo gledatelja, ekipa s Gaze je nadjačala svoje susjede i tradicionalne rivale Banijance i rezultatom 2:0 odnijela pobjedu u ovoj zahtjevnoj "snagatorskoj" disciplini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bolji su bili i mališani s Gaze koji su svoje male sugrađane s Banije nadjačali istim rezultatom. Bez obzira na glatku pobjedu, na mostu je bilo itekako zanimljivo, bilo je vike, muke, stenjanja i napinjanja mišića i na kraju je pobijedio natjecateljski duh obje momčadi.

Ova je igra uvertira u Ivanjske krijesove koji će s obje strane rijeke Kupe gorjeti u noći. Slagali su ih vrijedni stanovnici obje gradske četvrti proteklih dana, a čiji će se duže oduprijeti vatrenoj stihiji vidjet ćemo uskoro. 


Kako je to izgledalo pogledajte u FOTO GALERIJI KAportala...

 

POGLEDAJTE VIDEO...

Izdvojeno


Reci što misliš!