GASTRO / VIJESTI IZ LONCA

Učenici Trgovačko-ugostiteljske škole "pomeli" Gastro natjecanje - odnijeli četiri prva i jedno drugo mjesto

Učenici Trgovačko-ugostiteljske škole

Učenici karlovačke Trgovačko-ugostiteljske škole "pomeli" su regionalno Gastro natjecanje - osvojili su četiri prva i jedno drugo mjesto!

U pripremanju hladnog slanog izloška prva je bila Matea Korenić, u pripremanju menija najbolja je bila Ingrid Plantosar, u pripremanju hladnog slatkog eksponata prvo mjesto osvojila je Monika Bišćan, a u pripremanju barskih mješavina prva je bila Sandra Beketić. Ivan Smolčić bio je drugi u posluživanju menija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Regionalno natjecanje učenika ugostiteljskih i turističkih škola iz središnje Hrvatske okupilo je škole iz Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke, Varaždinske, Međimurske i Karlovačke županije.

U natjecanju iz pet gastronomskih disciplina ogledali su se u Turističko-ugostiteljskoj školi, dok su u Ekonomsko-turističkoj održana natjecanje iz triju turističkih disciplina. U toj školi najuspješniji su bili predstavnici Srednje škole Zabok - Paula Petrinec bila je najbolja u disciplini poslovanje recepcije hotela, a Ines Žućko u predstavljanju turističke destinacije. U disciplini poslovanje putničke agencije prvo mjesto osvojila je Ena Bečko iz Hotelijersko-turističke škole Zagreb.

KAportal.hr

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU...

Izdvojeno


Reci što misliš!