GDJE I KAD?

Tri mlade Karlovčanke zajednički objavile slikovnicu "Stablo koje govori" - mališanima će je predstaviti ove subote u Aquatici!

Tri mlade Karlovčanke zajednički objavile slikovnicu

Često smo previše uplašeni vlastite ideje pretvoriti u djela, a Ana Prugovečki, Martina  Štefanić i Adrijana Prugovečki dokazuju nam da se hrabrost isplati i da uz dobar tim ne postoji nemoguće - tako je nastala slikovnica "Stablo koje govori", koja će ove subote biti i službeno predstavljena u 10 sati u Zelenoj knjižnici Aquatike.

Anu i Martinu povezao je posao – Ana radi kao odgajateljica u vrtićkoj skupini u kojoj je Martina asistentica. Rad s djecom zahtjeva kreativnost, strpljenje, spontanost i upravo su  se te vrline pokazale presudnima za nastanak slikovnice za koju je Ana napisala tekst, a Martina je zaslužna za ilustracije. Adrijana im se pridružila pred sam kraj kako bi pomogla da slikovnica dođe do što većeg broja dječjih polica. Kao producentici, izlazak iz zone komfora joj nije stran, ali je bio veliki izazov posvetiti se sasvim novoj djelatnosti.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slikovnica govori o prijateljstvu dvije djevojčice, Maše i Zole, koje u potrazi za papirnatim avionom završe u neobičnoj šumi. Kroz priču čitatelja vodi simpatični vrabac Dabi, a u slikovnici se krije zagonetka, dva labirinta i stihovi o prijateljstvu. 

Sva djeca i roditelji imat će priliku poslušati slikovnicu kroz igrokaz kojeg su pripremile  autorice u subotu, 04.11.2023. u 10h u Zelenoj knjižnici Aquatike. Nakon promocije očekuje vas i kratka aktivnost za najmlađe, a bit će moguća i kupnja slikovnice. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!