GDJE I KAD?

PROGRAM

Sadržajan tjedan Zorin doma - bogat program u Karlovcu, brojna gostovanja karlovačkih predstava u Hrvatskoj i BiH

Sadržajan tjedan Zorin doma - bogat program u Karlovcu, brojna gostovanja karlovačkih predstava u Hrvatskoj i BiH

Vrlo zanimljiv i sadržajan vikend očekuje nas u Gradskom kazalištu Zorin dom. Što se tiče programa koji će se odvijati u karlovačkom kazalištu, sve počinje kulturnim događanjima "nekazališnog" karaktera. Konkretno, u srijedu u 19 sati bit će predstavljen novi broj kulturnog časopisa Svjetlo koji izdaje Matica hrvatske Karlovac, dok će u četvrtak u 19:30 sati tradicionalni svečani koncert pod nazivom "Karlovčan sam ja" održati Karlovački tamburaški orkestar i Tamburaški orkestar Matice umirovljenika.

U plesno-kazališnom ritmu, pak, proteći će vikend. U petak u 20 sati kao posljednji program jesenske edicije Karlovac Dance Festivala, u Zorin domu gostuju zagrebačka udruga Domino i umjetnička organizacija Malo sutra s predstavom "Heroes". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu u 11 sati, u okviru programa "Vikend matineje" zagrebačko Kazalište Mala scena gostuje s popularnom predstavom za djecu i mlade "Huligan", koja je osvojila već niz lijepih nagrada diljem Hrvatske. U 20 sati, pak, na rasporedu je svečana priredba 57. Međunarodne smotre folklora Zagreb pod nazivom "Pokraj Kupe lađane vodice".

Napokon, u nedjelju u 20 sati domaća predstava, i to ona koja se ne propušta. Sjajni mjuzikl "Pepeljuga" oduševio je sve koji su ga vidjeli, a sada je ponovno pred karlovačkom publikom.

Kako smo spomenuli u naslovu - puno gostovanja očekuje karlovačke predstave. Predstava "Bez trećega" već je odradila ovog vikenda gostovanje u Sisku na festivalu "Prolog", a danas je na putu popularni "Semafor" koji će biti dva puta odigran u Šibeniku. 

U srijedu nova predstava profesionalnog ansambla "Potraga za frankopanskim blagom" gostuje u Skradu, a u četvrtak i petak predstava "Tri i pol sestre" gostuje u Osijeku i Tuzli. Napokon, naredne nedjelje Baletni studio očekuje gostovanje u Zagrebu na Festivalu malih plesnih formi.

Izdvojeno


Reci što misliš!