GDJE I KAD?

NOVA IZLOŽBA

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici otvorena izložba "Gradovi" Karlovčanke sa sarajevskom adresom Romane Lindem

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici otvorena izložba

U Galeriji ZILIK u Radićevoj ulici otvorena je izložba Karlovčanke sa sarajevskom adresom Romane Lindem, pod tematskim nazivom "Gradovi". Izložbu je organizirala udruga KA-MATRIX u okviru godišnjeg programa Info-shopa Karlovac uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, zaklade Kultura nova i Grada Karlovca.

Romana Lindem započela je svoj umjetnički put 2014. godine u Karlovcu prvom samostalnom izložbom umjetničkih fotografija. Danas se osim fotografijom bavi multimedijskom umjetnošću, svira didgeridoo, perkusije i elektroniku, bavi se performansom, glazbenim eksploringom i poezijom. Članica je Kulturalne Asocijacije Ambrosia iz Sarajeva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svojim akrilima i instalacijama, upotrebom boja, oblika i tekstura, predstavlja dijelove priče koja se isprepliće s drugim fragmentima, stvarajući složenu mrežu značenja. Minijaturne figure grotesknih oblika, smještene u tamne tonove, stvaraju neobične konfiguracije koje pozivaju na putovanje kroz nadrealne pejzaže i neistražene unutrašnje svjetove.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!