GDJE I KAD?

KA-MATRIX

TV WALL: Osmo izdanje Free Art Glitch rezidencije u Karlovcu - otvaranje izložbe u subotu u 18 u ZILIK-u

TV WALL: Osmo izdanje Free Art Glitch rezidencije u Karlovcu - otvaranje izložbe u subotu u 18 u ZILIK-u

KA-MATRIX i Format C u 2023. godini nastavljaju suradnju organiziranjem produkcije Free/Libre Art Glitch – FLAG 2023. Tema ovogodišnjeg FLAG-a su zvuk i audio modifikacije, a aktivnosti se provode kroz dvije etape. U subotu 18. studenog od 18:00 sati u karlovačkoj Galeriji ZILIK bit će otvoren postav TV WALL na kojem će biti predstavljeni video i audio radovi polaznika/ca rezidencijalnih radionica prethodno provedenih u kolovozu ove godine.

Audio i video materijale predstavljene instalacijom snimali su Dina Gligo, Denis Mikšić, Vedran Gligo i Antonio Krstić u pogonima Tvornice turbina Karlovac pod vodstvom zagrebačkog multimedijskog umjetnika Tina Dožića. Prikupljeni audio materijali će osim kao zvučna podloga na izložbi / instalaciji TV wall biti postavljeni i za slobodan mrežni download te će se korisititi kao soundtrack glitch dokumentarca koji zajednički producira ekipa Formata C i udruge KA-MATRIX.

Sve zainteresirane za sudjelovanje u postavljanju izložbe / instalacije poziva se da se jave na [email protected], telefon 095 444 6880 ili putem Facebook eventa / kontakta. 

Instalaciju TV Wall organizira KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj u suradnji s umjetničkom organizacijom Format C u okviru programa Nova kultura_Hibridni grad 023. i Fubar uz potporu Zaklade Kultura nova, Ministarstva kulture i medija RH, Karlovačke županije, Grada Karlovca, Grada Zagreba i pomoć Dječjeg doma Vladimir Nazor.
 

Izdvojeno


Reci što misliš!