GDJE I KAD?

TJEDAN MLADIH

Uz Europski tjedan mladih Carpe Diem pripremio pub kviz, zabavni "Lov na blago" i Infoportal za mlade na Korzu

Uz Europski tjedan mladih Carpe Diem pripremio pub kviz, zabavni

Europski tjedan mladih ove godine održava se od 12. do 19. travnja te će se diljem Europe održavati razna zanimljiva i inspirativna događanja na temu izbora za Europski parlament. U Karlovcu, udruga Carpe Diem Europski tjedan mladih obilježava 18. i 19. travnja s tri događanja, odnosno uz – pub kviz, "Lov na blago" te informativni događaj s ciljem informiranja i osnaživanja mladih da izađu na izbore.

Pub kviz pod nazivom Kv-easy, a tema mu je Erasmus +, Europski parlament i Europske snage solidarnosti, održat će se u petak 19. travnja u Centru za mlade u Grabriku s početkom u 18 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/7AHTg9VL1i1PtXmC7.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Lov na blago" je za sve mlade koji vole zagonetke i hvatanje „Karlovačke magle“, a cilj mu je na zabavan način naučiti malo više o EU, europskim vrijednostima i izborima. Održat će se u četvrtak, 18. travnja s početkom u 16 sati, a polazišno mjesto je Centar za mlade u Grabriku. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/JVPzMxPL5jWNoi37A

Za najbolje ekipe kviza i Lova na blago osigurane su nagrade – ulaznice za kino i kazališnu predstavu te ulaznice za posjet Slatkovodnom akvariju AquariKA i Nikola Tesla Experience centru. Ovim putem zahvaljujemo navedenim ustanovama na suradnji i dodijeljenim ulaznicama za najbolje ekipe. Svi sudionici dobivaju poklon vrećice.

Informativni događaj – Infoportalom za mlade do Europskog parlamenta želi se mlade informirati što je Europski parlament i koliko njegove odluke utječu na naše živote u Hrvatskoj, konkretno u Karlovcu. Događanje je u četvrtak, 18. travnja od 12:30 do 14:30 sati, na Trgu Petra Zrinskog (pored autobusnog stajališta na Korzu), a sve posjetitelje, osim korisnih informacija, čekaju i poklončići iznenađenja.

Izdvojeno


Reci što misliš!