GDJE I KAD?

NOVA PREDSTAVA

U četvrtak u Zorin domu premijera nove lutkarske predstave "Zlogrba" u režiji Lovorke Trdin - već u petak repriza

U četvrtak u Zorin domu premijera nove lutkarske predstave

U Gradskom kazalištu Zorin dom u četvrtak u 19 sati na rasporedu je nova premijera! Ovog puta riječ je o lutkarskoj predstavi "Zlogrba" u režiji Lovorke Trdin, koja je ovu bajku priredila na osnovu poučne bajke koju je napisala njena majka Ria Trdin. 

Vrline o kojima bajka progovara nisu, niti će ikada izblijediti.
I zato, kako najava kaže…

Došao je i taj dan, za Zlogrbu tako poseban. Dan kada krvav mjesec sja, a vještica može postati mlada i zanosna. Samo napitak treba spraviti i dijete u njega staviti. Misleći da je dijete skuhati lako, Zlogrba se zeznula opako. Djevojčica Lovorka svojim veseljem i dobrotom promjenila je vješticu ispunjenu grozotom. Zlogrbino srce, zaboravljeno na ormaru, odjednom je počelo pričati priču staru: Zlogrba vještica posta, jer joj je ljubavne boli bilo dosta, pa je svoje srce išupati dala i sve oko sebe mrziti stala. Lovorka je znala što učini treba – iskreno voljeti, odavdje pa sve do neba. I tako Zlogrba dobra baka posta i sad joj ljubavi nikad dosta. Zlogrba od tog dana samo ljubavlju vrača, jer je naučila da je od čarolije jača.

U predstavi igraju Lovorka Trdin, Tena Milić Ljubić, Matea Bublić, Gordan Marijanović /Mirna Ostrošić Galinović (alternacija).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za premijeru ulaznica više nema, no repriza je na rasporedu odmah u petak u 11 sati, a ulaznice za tu izvedbu možete kupiti OVDJE.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!