GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Glazbeni spektakl u Šancu u ponedjeljak u 22h - Sudar Percussion i "Oxygen IV" s glazbom Jean-Michel Jarrea

Glazbeni spektakl u Šancu u ponedjeljak u 22h - Sudar Percussion i

Istinski glazbeni spektakl očekuje nas ovog ponedjeljka u 22 sata u Šancu. Riječ je o gostovanju Sudar Percussion ansambla koji sve više oduševljava glazbene sladokusce diljem Hrvatske, ali i izvan nje. Njihov cjelovečernji projekt "Oxygen IV" posvećen glazbi legendarnog Jean-Michel Jarrea puni dvorane, a Karlovčani i gosti našeg grada moći će ga pogledati i poslušati potpuno besplatno u okviru događanja uz 439. rođendan Karlovca.

Sudar Percussion za svoje izvedbe dobija nevjerojatno pozitivne kritike ne samo od publike već i od samog Jean-Michela Jarrea i njegovog diskografa Francis Dreyfus Music, BMG France s kojima Sudarovci ostvaruju međunarodnu suradnju i tako rade još jedan veliki iskorak u promociji udaraljki u Hrvatskoj. Spoj elektroničke glazbe i klasičnih udaraljkaških instrumenata je novi izazov ansambla i korak dalje u otvaranju glazbenih mogućnosti.  U svom osebujnom stilu, takav izričaj uz posebne audio vizalne spektakularne efekte ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve to ima i karlovački pečat - karlovački redatelj i glumac Peđa Gvozdić, koji je režiser i scenarist ovog velikog spektakla. U svakom slučaju, ne propustite u ponedjeljak ovaj koncert! Vrijedi doći i ranije, jer kao predgrupa nastupa odlični mladi karlovački bend EoT.

KAportal.hr


Reci što misliš!