GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Večeras veliki glazbeni spektakl u Šancu, počinje tjedan besplatnih kazališnih predstava, dijeli se pjesnička nagrada...

Večeras veliki glazbeni spektakl u Šancu, počinje tjedan besplatnih
kazališnih predstava, dijeli se pjesnička nagrada...

U središtu današnjih događanja uz 439. rođendan Karlovca veliki je glazbeni spektakl u Šancu. Riječ je o gostovanju Sudar Percussion ansambla s koncertom/showom "Oxygen IV", koji se temelji na glazbi legendarnog francuskog glazbenika Jean-Michel Jarrea. Osim publike, glazba Sudar Percussiona oduševila je i samog Jarrea, što je i najbolja pozivnica svima da dođu na ovaj koncert koji je besplatan. U "predigri", s početkom u 21 sat, koncert će održati odlični karlovački rock bend EoT, a spektakl "Oxygen IV" počinje u 22 sata.

Danas počinje i kazališni tjedan - 5. Karlovački kazališni festival KAKAFE. Prva je na rasporedu predstava "Molly Sweeney" večeras u 21 sat u Zorin domu. Predstava je nastala u suradnji UMAS-a Split, KUU Romb, HNK Šibenik i KUO Mitropa i Županijske udruge slijepih Split, a na tekst Briana Friela režirala ju je Bruna Bebić. Glume Monika Vuco, Pere Eranović i Alen Čelić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prostorijama Gradskog muzeja večeras u 18 sati saznat ćemo i dobitnika ili dobitnicu ovogodišnje Nagrade grada Karlovca za mlade pjesnike "Zdravko Pucak".

KAportal.hr


Reci što misliš!