GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Večeras "Okupacija Radićeve" uz odličnu svirku, Peru, Kenija i Indija ispred Zorin doma, vinkovačka predstava i zbor u Paviljonu

Večeras

Odlična jam svirka večeras je na rasporedu u Radićevoj ulici, gdje u okviru ljetne "Okupacije Radićeve" dugoreški glazbenik Tomislav Bišćan, ili DR Funkster, dovodi sjajnu ekipu glazbenika. Uz njega na gitari zasvirat će Luka Veselinović na basu, Đuro Dobranić na bubnju, Viktor Lipić na klavijaturama, Danijel Hrsak na trubi, Luka Žužić na trombonu i pjevačica Vanesa Petrač. U Radićevoj će biti i likovni kutak u kojem će se malom izložbom, ali i stvaranjem novog likovnog djela predstaviti Robert Prpić, a posjetitelji će dobiti na poklon i priču Darka Lisca "Najbolje ljeto". Bude li suho, za mališane su pripremljene i krede u boji za crtanje po asfaltu. Početak je u 20 sati.

Današnji programi uz rođendan Karlovca počinju već u 18:30 ispred Zorin doma gdje će se publici predstaviti tri skupine sa 21. Međunarodnog festivala folklora - danas će posjetitelji moći uživati uz nastupe grupa iz Perua, Kenije i Indije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Glazbenom paviljonu u 20 sati koncert gradu na dar održat će Mješoviti pjevački zbor umirovljenika "Vid Rukavina" - na repertoaru su pjesme o karlovačkim rijekama, Karlovcu i ostalim gradovima i mjestima u županiji.

U 21 sat u Gradskom kazalištu Zorin dom nastavlja se 5. KA-KA-FE. Večeras u karlovačkom kazalištu gostuje Gradsko kazalište Joze Ivakića iz Vinkovaca, s predstavom "Vrzino kolo", nastalom u koprodukciji s hrvatskim kazalištem iz Pečuha. U režiji Vjekoslava Jankovića u predstavi igraju Ivan Čačić, Matea Marušić, Katarina Baban, Denis Brižić, Hrvoje Seršić, Selena Andrić, Goran Smoljanović, Katarina Kristić, Vladimir Andrić te plesači iz FA Lisinski Vinkovci.

KAportal.hr

 


Reci što misliš!