GDJE I KAD? / KINO, FOTO, FILM

Riječno kino uz Karlovačko po prvi put posjetilo Lasinju, večeras na Foginovom svirka, kviz i film

Riječno kino uz Karlovačko po prvi put posjetilo Lasinju, večeras
na Foginovom svirka, kviz i film

Jučerašnji izlet u Lasinju, koji je ujedno bio i prvo gostovanje Riječnog kina uz Karlovačko na toj destinaciji, pretvorio je kupalište "Pod pećinom" na Kupi u pravo riječno kino. Organizatore je posebno razveselila činjenica da je među posjetiteljima bilo i Karlovčana koji su ciljano došli posjetiti novu destinaciju Riječnog kina uz Karlovačko.

Najhrabriji posjetitelji (uzevši u obzir posljednje hladne dane uz puno kiše) su u 20 sati sudjelovali u utrci na luftićima, a pobjednik utrke bio je Antonio Marušić. U 21:30 posjetitelji su imali priliku uživati u projekciji komedije "Devet života", o radoholičaru koji zamijeni svoj život s mačkom, koji je trebao biti poklon njegovoj kćeri za rođendan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sponzori večeri bili su Karlovačko i Paprenjak, a posebna zahvala organizatora, Kinokluba Karlovac, ide Općini Lasinja i Savjetu mladih Lasinje.

Podsjetimo, večeras se Riječno kino uz Karlovačko vraća na Foginovo - u 20 sati na rasporedu je svirka mlade kantautorice Dorotee Zovko, u 21 sat "Kviz na mobitelu", a u 21:30 film "Burek".

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!