GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Sve bliže 6. Foto dani mladih i 3. PickUp Music Festival - TBF predvodi listu bendova i DJ-a koji nastupaju

Sve bliže 6. Foto dani mladih i 3. PickUp Music Festival - TBF
predvodi listu bendova i DJ-a koji nastupaju

Najveći dosad, 6. Foto dani mladih u ovogodišnjem izdanju donose i nikad bogatiji glazbeni program pa će tako gotovo 60 sudionika i posjetitelji moći uživati u zasebnom glazbenom programu – PickUp Music Festivalu! U dvije večeri, 24. i 25. kolovoza, Karlovac će prodrmati devet sjajnih bendova predvođenih splitskim TBF-om, a za svečanost zatvaranja zadužen je DJ Kovač.

Festival se sastoji od dvije različite večeri: Plugged večeri 24. kolovoza te Unplugged večeri 25. kolovoza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prve će večeri tako u posebnom ambijentu atrija Starog grada Dubovca uz TBF, jedan od najpopularnijih hip hop bendova na ovim prostorima, nastupiti i Media Stres, Bad Mushrooms, Detonator in session i popularni Nipplesi. Ulaznice po cijeni od 55 kuna u pretprodaji dostupne su u turističkoj agenciji Katravel, a na dan održavanja festivala za ulaznicu će trebati izdvojiti 70 kuna ukoliko ih ostane, s obzirom na dosadašnji veliki interes posjetitelja. Odlična je atmosfera zagarantirana uz jedinstvenu akustiku atrija i neponovljivi ambijent koncerta u kaštelu.

Na Unplugged večeri koja će uslijediti 25. kolovoza u Arboretumu šumarske i drvodjeljske škole u Karlovcu i za koju je ulaz besplatan za sve zainteresirane posjetitelje nastupaju kantautor Bruno Šlat s pratećim bendom, duet Mirna Radočaj i Marko Plavetić te karlovački bendovi EoT i Absortick u akustičnom izdanju.

Foto dani mladih završit će u velikom stilu uz poznatog zagrebačkog DJ-a i zabavljača, Marija Kovača koji će također nastupiti u atriju Starog grada Dubovca. Na završnom partyju 26. kolovoza slušat će se sve - od rocka i popa do trasha!

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!