GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

Ove subote na Sceni kreće novi program LED kolektiva - "untitLED": prvi gost Kristijan Molnar

Ove subote na Sceni kreće novi program LED kolektiva -

U novouređenom prostoru Male scene Hrvatskog doma ove sezone LED kolektiv pripremio je novi program, koji će ugostiti renomirana imena elektroničke glazbe iz Hrvatske i inozemstva. Povodom nadolazeće 10. obljetnice postojanja i rada, LED-ovci su odlučili počastiti sugrađane gostovanjima koja su obilježila zadnju dekadu plesa u Karlovcu, no i nekim novim imenima, koja još nisu imale čast predstaviti se karlovačkim plesačima. Tim povodom, jednom mjesečno organizirat će se audio-vizualna poslastica na Maloj sceni HD, što je i svojevrsni uvod u veliku feštu uz 10. rođendan LED-a, koja nas očekuje sljedeće godine.

Na prvom događanju iz serijala untitLED partya, ove subote, LED kolektiv će ugostiti "nježnog diva", majstora iza DJ pulta, čarobnjaka i tvorca ludih nezaboravnih vibracija…Kristijana Molnara. Ovog nadasve karizmatičnog momka imali smo prilike čuti na LED Festu 2013. godine, kada je glavom a bome i bradom, doveo atmosferu do posebnog usijanja. Slobodno možemo reći jedan od top nastupa u proteklih 10 godina postojanja LED festivala. Kristijanovi setovi su uvijek nepredvidljivi i prava su poslastica za sve ljubitelje modernog house i techno zvuka. Upravo njegova sklonost prema eklektičnom zvuku, ali uvijek kvalitetnom izboru traka, čini njega i njegove setove posebno zanimljivim. Zato ne propustite ovo izvanredno gostovanje koje za vas pripremaju LED ekipa i prostorno mala, ali programski sve veća Scena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Molnaru će "support" pružiti domaći DJ-i Omen i Vedran Božić, a početak tuluma je u 22 sata - upad je do ponoći 25 kuna, a nakon nje 35 kuna, za party koji će potrajati do 6 ujutro.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!