IZBORI 2017.

"Facebook kampanja": Sinčić prvo optužio Petračića pa editirao post i rekao da ne misli na njega, a onda obrisao - Petračića

Društvene mreže očito su novi poligon za stranačka i druga politička prepucavanja. Priča koju smo donijeli o sukobu dva kandidata za gradonačelnika - Ivana Vilibora Sinčića i Davora Petračića, dobila je u najmanju ruku zanimljiv nastavak.

Osim na stranici svoje nezavisne liste, Davor Petračić javio se i izravno na Sinčićev post u kojem je optužen da je građane "uvjeravao da Sinčiću Karlovac nije važan". Dobio je i podosta lajkova, pa se i Ivan Vilibor Sinčić odlučio odgovoriti. Učinio je to tako da je editirao svoj post i izmijenio riječ "uvjerava" u "uvjeravaju" te Petračiću rekao da nigdje nije kazao kako je riječ o njemu, te da je to činio šef njegove kampanje. Neki su, međutim, primjetili editiranje te su uslijedili komentari oko tog postupka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultat - post je ponovno editiran (točnije, editiran je čak sedam puta, što se može vidjeti odabirom izbornika uz post na kojem je jedna od opcija i pregled povijesti editiranja), a Petračićev komentar izbrisan ili "sakriven", uglavnom nedostupan očima javnosti, baš kao i komentari koji su upozoravali na editiranje.

U svakom slučaju, čini se da neki kandidati, iako su otkrili moć društvenih mreža, nisu istovremeno dovoljno dobro proučili i sve njihove mogućnosti. A, tko je u ovoj priči na sebe navukao sumnju - prepuštamo vama na zaključak.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!