IZBORI 2020.

uoči izbora

Mandić najavio radove na Turanjskoj obilaznici za četvrtak, ali bez svečanog otvorenja

Mandić najavio radove na Turanjskoj obilaznici za četvrtak, ali bez svečanog otvorenja

I Mandić i Marija Jelkovac pozvali su birače da glas daju HDZ-u i Plenkovićevoj vladi

- Jedan od ciljeva koji sam zadao sebi i drugima na sjednici za Dan grada 2017. bio je nametnuti strateške projekte za Karlovac kao Vladine i sad možemo reći da smo uspjeli. Vlada RH je na sjednici u Karlovcu 2018. donijela neke smjernice, a od najvažnijih strateških projekata odradila  obranu od poplava, ugovor za sufinanciranje 2. kolosjeka pruge Hrvatski Leskovac – Karlovac i Turanjsku obilaznicu.

Sva ta tri projekta su čežnje generacija već 30-40 godina, a sada su živa i u provedbi. Vlada Andreja Plenkovića, HDZ-a, prema nama je ispunila ono što je preuzela. Građevinska dozvola za početak radova na obilaznici Turnja će sutra postati pravomoćna, s Hrvatskim cestama je usuglašeno, u četvrtak kreću s radovima, a svečano otvorenje ćemo odraditi 10. srpnja; za sad je to plan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nećemo raditi to otvorenje prije izbora obzirom na okolnosti koje su se tamo događale, a s tim je upoznato i Vijeće GČ i inicijativa koja je bila jako angažirana oko obilaznice, izjavio je na današnjoj HDZ-ovoj pressici gradonačelnik i član Predsjedništva GO HDZ-a Damir Mandić.

Baš kao i prethodnih tjedana HDZ-ovci iz ostalih gradova i općina u županiji, pobrojao je što je sve na „njegovom” području realizirano ili započeto u mandatu ove Vlade pa je tako spomenuo Karlovc II, odnosno, Aglomeraciju, vrtić Mahično, Muzej Domovinskog rata, pomoć gospodarstvu u prevladavanju posljedica koronakrize..., te zaključio da je svim tim „ova Vlada pokazala da je domoljubna i državotvorna i zaslužuje našu podršku”.

Da HDZ zaslužuje novi mandat i povjerenje birača, ustvrdila je i predsjednica karlovačkog HDZ-a i kandidatkinja na izborima za Sabor Marija Jelkovac, podsjetivši na značaj sinergije između lokalne i nacionalne sredine, a „Vlada Andreja Plenkovića je pokazala koliko cijeni lokalnu sredinu i za nju ima sluha, podržava sve ono što lokalna razina naznači da je važno za razvoj i bolji život njenih građana”.  Pri tom će nastaviti ulaganja u gospodarstvo, zdravstvo, obrazovanje, poljoprivredu, jačati položaj Hrvatske u EU i svijetu, kao i položaj Hrvata izvan Hrvatske, a branitelji i Domovinski rat uvijek imati posebno mjesto, zaštitu i dignitet.

- Svi smo odgovorni za vlast kakvu ćemo imati. Razmislite dobro o svom izboru. HDZ je u ovom mandatu pokazala da ima ljude koji znaju, žele, mogu raditi za dobrobit svih nas u RH i da žele nastaviti tim putem onako kako je započela u ovom mandatu. Nemojmo eksperimentirati jer bi nas ti eksperimenti mogli koštati. Zaokružite listu br. 13, na njoj su ljudi koji su pokazali da znaju, mogu i žele biti i raditi za svakog našeg sugrađanina RH, pozvala je Jelkovac.

Izdvojeno


Reci što misliš!