SPORT

Baseball, finale PH: Velika pobjeda Karlovčana u Splitu - nakon 8:6 slijede dvije meč lopte u Karlovcu!

Baseball, finale PH: Velika pobjeda Karlovčana u Splitu - nakon 8:6
slijede dvije meč lopte u Karlovcu!

Bejzbolaši karlovačke Olimpije ostvarili su danas izuzetno vrijednu pobjedu u Splitu u petoj utakmici finalne serije doigravanja prvenstva Hrvatske. Nakon dvije pobjede Karlovčana na svom terenu, Splićani su uzvratili s dvije pobjede u prva dva splitska ogleda, no danas su karlovački bejzbolaši uspjeli doći do pobjede rezultatom 8:6 i tako napraviti zaista velik korak prema novom naslovu prvaka Hrvatske.

Karlovčani su bolje ušli u susret i vodili sa 8:2, no od tog trenutka napad je stao, a Splićani su proigrali. Stigli su do 8:6, imali su svoje šanse, pa i zadnjem napadu kada su imali osvojene prve dvije baze, no danas odlični pitcher Olimpije Krunoslav Gojković ipak je uspješno dovršio meč i donio našim bejzbolašima zaista vrijednu prednost od 3-2 u pobjedama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tim vrijedniju jer sljedeća dva susreta igraju se u Karlovcu, što znači da Olimpija u ovom trenutku ima dvije meč lopte, obje (ako zatreba) na svom terenu.

Šesti susret finalne serije igra se u subotu u 17 sati i u slučaju slavlja Karlovčana bit će to i kraj serije i novi naslov za Olimpiju. Budu li u subotu uspješniji Splićani, odlučujuća sedma utakmica igrat će se u nedjelju, također u 17 sati na igralištu 4 rijeke u Grabriku.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!