SPORT

PALA "STOTKA"

Košarkaši Šanca novu sezonu Druge lige Zapad otvorili uvjerljivom pobjedom 102:66 protiv Kvarner Juniora

Košarkaši Šanca novu sezonu Druge lige Zapad otvorili uvjerljivom pobjedom 102:66 protiv Kvarner Juniora

Košarkaši Šanca posljednji su započeli s natjecateljskom sezonom, a barem na neko vrijeme su i posljednji koji su svoju utakmicu odigrali pred gledateljima. U posljednji tren, pred početak novih odluka Nacionalnih stožera koje stupaju na snagu sutra, a uključuju i zabranu posjeta sportskim priredbama, karlovački košarkaši odigrali su svoj prvi susret u Drugoj ligi Zapad protiv riječkog Kvarner Juniora i stotinjak gledatelja razveselili visokom i uvjerljivom pobjedom 102:66.

Od samog početka bilo je jasno da je kvaliteta na strani Karlovčana, no gosti su zahvaljujući dobrom šutu i opuštenoj domaćoj obrani nakon prve četvrtine još držali kakav-takav priključak - bilo je 29:21. U nastavku samo malo više čvrstine u obrani bilo je dovoljno da Šanac pobjegne na nedostižnu prednost - na poluvremenu je bilo 54:35, nakon tri četvrtine 78:51 i, na kraju, kao što smo već spomenuli 102:66. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovačke košarkaše u ovoj je utakmici kao trener-igrač predvodio Panjević, budući je trener Gašparović u samoizolaciji. Najefikasniji je bio Božić sa 25 poena, Panjević je dodao 21, Turković 19, Vladić 14, Ćosić 13, Beber 8, a Stipić 2.

U sljedećem kolu košarkaši Šanca ponovno igraju kod kuće, ali ovog puta bit će to bez publike - gost im je momčad Crikvenice

Izdvojeno


Reci što misliš!