SPORT

PODJELA BODOVA

U derbiju 10. kola 3. HNL Karlovac 1919 i prvoplasirani Zagorec odigrali 3:3 u "ludoj" utakmici

U derbiju 10. kola 3. HNL Karlovac 1919 i prvoplasirani Zagorec odigrali 3:3 u

Derbi 10. kola 3. HNL Središte i povratnički debi Igora Pamića na klupu NK Karlovca 1919 izazvali su pristojno zanimanje karlovačkih ljubitelja nogometa. Vidjeli su dobru i zanimljivu utakmicu, iako punog zadovoljstva ne može biti, jer Karlovčanima je trebala pobjeda u ovom susretu, a u tome nisu uspjeli. I dalje su neporaženi na svom travnjaku ali ne više i maksimalni, jer današnji susret završio je rezultatom 3:3.

Počelo je "ludo" - u prvih 15 minuta tri pogotka. Gosti su šokirali gledatelje na "Čavleku" već u 4. minuti preko Smrekara, u 9. minuti Zvonko Pamić donosi izjednačenje, a već u 15. minuti opet vode gosti pogotkom autogolom Knezovića. Izmjenjuju se prigode s obje strane, no napokon ponešto uspjevaju i obrane. Ipak, u 42. minuti Marinić trese mrežu gostiju i na odmor se odlazi rezultatom 2:2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nastavku opet prvi udaraju gosti - u 67. minuti Pelko i po treći puta dovodi lidera prvenstva u vodstvo. U 78. minuti "pocrvenio" je gostujući igrač Braun, domaći još jače stežu obruč, no kada je bilo sve izglednije da će bodovi otići u Krapinu, u 89. minuti Albanac Lion Cahani, karlovačko pojačanje iz Gorice, donosi izjednačenje.

U sljedećem kolu Karlovac 1919 gostuje u Lukavcu i nema sumnje da navijači očekuju ne samo prekid nevjerojatnog niza bez postignutog pogotka nego i pun plijen - odnosno tri boda.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!