SPORT

ODLIČNA PROVJERA

"Plavo-bijeli" u Medulinu ostali bez pobjedničkog pehara, no odigrali su još jednu dobru utakmicu protiv vodećeg hrvatskog prvoligaša

Ono pravo će, dakako, tek doći, pogotovo u prva tri kola proljetnog dijela SuperSport 2. NL kada karlovačke nogometaše očekuju tri teška i ključna gostovanja, no najava je - dobra. 

Čak odlična, jer "plavo-bijeli" odlično su odigrali Medulin Cup 2024., na kojem sada već tradicionalno sudjeluju, ali dosad nisu imali posebnih rezultata. Ovog puta stigli su sve do finala, u kojem danas nažalost nisu uspjeli uzeti i pobjednički pehar, ali nisu nimalo razočarali u ogledu protiv Zrinskog Osječko 1664, kluba koji uvjerljivo vodi nakon prvog dijela SuperSport 1. NL i najizgledniji je favorit za mjesto u najvišem rangu hrvatskog nogometa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zrinski je slavio 1:0 pogotkom u 78. minuti, i to pomalo sumnjivim, nakon auta izvedenog daleko od mjesta na kojem je lopta zaista izašla iz igre, no u pripremnom periodu rezultat je ipak sporedniji, a samom igrom u Medulinu Karlovčani mogu biti itekako zadovoljni.

Dakle, susreli su se s dva izglednika za ulazak u najviši rang u svojim državama - od našeg Zrinskog izgubili su 1:0, a istim rezultatom, pogotkom Viduke, na startu turnira svladali su poljski GKS Tychy. Igrali su i s dva prvoligaša od kojih su jednog sa 2:0 svladali (crnogorsku Mladost DG iz Podgorice, golovima Stepinca i Utrobičića), a od jednog istim rezultatom izgubili (skopskog Rabotničkog) u jedinoj možda malo slabije odigranoj utakmici.

Slijedi povratak iz Medulina, a ubrzo će "plavo-bijele" moći prvi puta ove godine vidjeti i domaći simpatizeri. Bit će to u subotu u 15 sati na Čavlekovom stadionu u ogledu protiv člana Treće lige Centar Kurilovca.

Izdvojeno


Reci što misliš!