SPORT

SUPERLIGA

Karlovčanke pozivaju navijače! U subotu nam je jedan od najvažnijih susreta sezone, treba nam vaša glasna podrška!

Karlovčanke pozivaju navijače! U subotu nam je jedan od najvažnijih susreta sezone, treba nam vaša glasna podrška!

Pred odbojkašicama karlovačkog Kelteksa su, vrlo moguće, dvije najvažnije utakmice u sezoni. Superligu će, naime, ove godine napustiti čak tri ekipe, a među onima koji još uvijek nisu sigurni u očuvanje superligaškog statusa su praktički sve ekipe od petog do posljednjeg mjesta.

Upravo Karlovčanke su pete, a iako nimalo ne sumnjamo u njihovu kvalitetu i vjerujemo da će ostvariti ostanak, bilo kakvo spoticanje na domaćem parketu moglo bi biti jako opasno. A, našim djevojkama predstoje dvije uzastopne domaće utakmice, koje bi im u slučaju pobjeda donijele vrlo vjerojatno i potpuni mir za ostatak prvenstva. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što je dobro je da eventualan kiks još uvijek ne bi bio previše dramatičan, ali svakako bi jako zakomplicirao situaciju pa je u klubu "opća mobilizacija" pred subotnji ogled s Ribolom Kaštela, a potom i za tjedan dana sa zaprešićkim Nebom.

Prve na redu su Kaštelanke s kojima su karlovačke odbojkašice ove sezone igrale dva puta, oba puta na gostovanju, s različitim uspjehom. U prvenstvu su poražene 3:2, no u kupu su slavile s glatkih 3:0. Nema sumnje da je riječ o opasnoj i neugodnoj ekipi, kojoj se treba odmah pokušati nametnuti u ogledu 14. kola koji je na rasporedu u ŠSD Mladost, ove subote u 20 sati.

Djevojke pozivaju i navijače koji su im dosad bili vjerna podrška da se u subotnju večer okupe u još većem broju i podrže ih u jednoj od ključnih utakmica sezone. Dvije pobjede donijele bi mir i vjerojatno i lov na vrh ljestvice (još uvijek je dostižno i treće mjesto), kao i opušten nastup u polufinalu Hrvatskog kupa, bilo kakvo poskliznuće u ova dva ogleda donijelo bi dosta nervoze.

Zato dođite u subotu do ŠSD Mladost i podržite djevojke, koje su to svakako zaslužile!

Izdvojeno


Reci što misliš!