SPORT

NOGOMET

Odlične vijesti za "plavo-bijele": Ribar se vraća na posudbu, uz njega stižu još tri talentirana mlada igrača Lokomotive

Odlične vijesti za

U subotu u 12 sati na Čavlekovom stadionu Karlovac 1919 ugostit će juniore zagrebačkog Dinama.

Ono što smo smatrali najvećim gubitkom za nogometaše Karlovca 1919 u zimskom prijelaznom roku na kraju je anulirano. Ivor Ribar nije se uspio odmah nametnuti u zagrebačkoj Lokomotivi, a kako je jasno da bi za mladog i iznimno talentiranog igrača bilo štetno da provede minimalno pola sezone bez utakmica, Ribar će na posudbu i to u matični klub - vraća se, dakle, u redove "plavo-bijelih".

Osim toga, sporazumom s Lokomotivom, dogovoreno je da će još tri mlada talentirana "lokosa" ovog proljeća pojačati redove Karlovčana. Riječ je o 20-godišnjacima Lovri Staniću i Marku Baturu te o 18-godišnjem Anti Utrobičiću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Karlovački nogometaši u subotu u 12 sati imaju i "generalku" pred nastavak prvenstva - na Čavlekovom stadionu ugostit će juniore zagrebačkog Dinama. Prvenstvo se nastavlja 23. veljače, a već u prvom kolu na rasporedu je veliki derbi - gostovanje kod Mladosti iz Ždralova.

Izdvojeno


Reci što misliš!