SPORT

VRLO DOBAR NASTUP

Tri srebra i dvije bronce za mlade borce karlovačkog Kickboxing kluba Tigar na Svjetskom kupu u talijanskom Jesolu

Tri srebra i dvije bronce za mlade borce karlovačkog Kickboxing kluba Tigar na Svjetskom kupu u talijanskom Jesolu

Tri srebrne i dvije brončane medalje osvojili su borci karlovačkog KBK Tigar na Svjetskom kupu u talijanskom gradiću Jesolu. 

Najviše "posla" od srebrnih Karlovčana imao je Ivano Anzić koji je u point fightingu za mlađe kadete (do 42 kg) na putu do finala svladao Mađara Jambora, Bugarina Dimova, još jednog Mađara Bornu te Nijemca Happersbergera da bi u finalu ipak bolji bio Britanac Hawkes. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U starijim kategorijama u full contactu konkurencija je bila "tanja" pa je i put do finala bio lakši i kraći. Mata Stepić kod starijih juniora (do 75 kg) tako je finale izborio pobjedom protiv Iračanina Mashhadanija, da bi u finalu izgubio od Finca Tahtinena, dok je mlađi junior Luka Katalinić (do 71 kg) imao dva mađarska protivnika - u polufinalu je bio bolji od Rumanka, a u finalu je poražen od Juhasza.

Bronce su osvojili mlađi kadet Niko Vrbanić u point fightingu (do 32 kg) nakon pobjeda nad Nijemcem Diaconuom, Slovakom Luchykom i Nijemcem Hajdarijem te uz polufinalni poraz od Mađara Csonke te junior Saša Sandrin u kick lightu (do 74 kg) koji je nakon pobjeda nad Bugarinom Valevom i Ukrajincem Usachovim u polufinalu poražen od Čeha Urbana.

Paralelno je održan i turnir Italian Open na kojem su prva mjesta osvojili Ivano Anzić i Niko Vrbanić, obojica u kick lightu za mlađe kadete. 

Izdvojeno


Reci što misliš!