SPORT

QUATTRO RIVER RALLY

Nikolay Gryazin poveo nakon super brzog "sprinta" na Rakovcu - navečer nas čeka i noćna oktanska atrakcija u Karlovcu

Nikolay Gryazin poveo nakon super brzog

Prvi brzinski ispit 3. Quattro River Rallyja, super brzi "sprint" na Rakovcu, dobio je Nikolay Gryazin, Rus koji vozi pod bugarskom zastavom, sa suvozačem Aleksandrovom. Gryazin, kojeg ćemo vidjeti i na WRC Croatia, a u Karlovcu brani i naslov prošlogodišnjeg pobjednika, s vremenom 2:02,2 bio je uvjerljivo najbrži u najjačoj GEN klasi, ispred španjolske posade Lopez Planelles/Vasquez te Nijemaca Koesslera i Hoffmana. To nije i ukupan poredak prve trojice, jer na drugo mjesto ugurao se odlični Turčin Turkkan sa suvozačem Erdenerom iz Klase 1.

Od hrvatskih vozača najbolji je Pokos sa suvozačem Slovencem Ošlajem na 11. mjestu (šestom u Klasi 1), a od lokalnih Željko Magličić i Ivan Poljak drže 28. poziciju od 83 automobila koji su završili ispit (bila su i tri odustajanja), odnosno šesto u Klasi 2.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema još neslužbenim rezultatima u Slunju je došlo do preokreta i na prvo mjesto izbili su Španjolci, no nema sumnje da će promjena biti još puno. U 20:29 prvi dan natjecanja završava spektakularnim noćnim ispitom u Karlovcu.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!