SPORT

1 OD 4

Drugoligaški rukomet: Dubovac Gaza u završnici izvukla bod protiv Ardiaeia, Karlovčanke poražene od Ivanića

Drugoligaški rukomet: Dubovac Gaza u završnici izvukla bod protiv Ardiaeia, Karlovčanke poražene od Ivanića

Rukometaši Dubovac Gaze odigrali su neriješeno 25:25 protiv solidne momčadi Ardiaeia iz Župe Dubrovačke u 18. kolu Prve lige Jug. Kada se sve zbroji, iako su na kraju mogli i do dva boda, domaći mogu biti zadovoljniji bodom, jer gosti su veći dio susreta djelovali puno bliže pobjedi. 

Već na samom startu odvojili su se na 1:6 i od tada su domaći hvatali priključak, ali nisu dolazili ispod dva pogotka zaostatka, a kada bi i uspjeli u tome gosti bi brzo opet skočili na četiri gola prednosti. I onda osam minuta prije kraja Dubovac Gaza prvi puta dolazi na -1 (21:22), četiri minute prije kraja dolazi do prvog izjednačenja (24:24), a nešto više od minute prije kraja i vodi sa 25:24. Gosti izjednačuju iz sedmerca 45 sekundi prije kraja, a domaći nisu uspjeli do kraja susreta doći do pogotka pa je svakom pripao po bod.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dubovac Gaza nalazi se na šestom mjestu ljestvice, a u sljedećem kolu gostuje kod trećeplasiranog Buzeta.

Karlovačke rukometašice u 19. kolu Druge lige Zapad ugostile su drugoplasirani Ivanić i zamalo iznenadile preopuštene gošće, koje su bile u prednosti od samog početka susreta. No, kada su mislile da je susret već riješen Karlovčanke su od 42. do 48. minute stigle od 20:28 na 27:28 i držale se na minimalnom zaostatku do 30:31. Tada su gošće s dva uzastopna pogotka ipak riješile utakmicu, a domaće jednim ublažile poraz na konačnih 31:33.

Na ljestvici su Karlovčanke osme, a u sljedećem kolu gostuju kod četvrtoplasiranog Udarnika.

Izdvojeno


Reci što misliš!