SPORT

VAŽNI BODOVI

Ilovac slavio u Blatu - utakmica prekinuta u 86. minuti nakon više incidenata te velike tučnjave na tribinama

Ilovac slavio u Blatu - utakmica prekinuta u 86. minuti nakon više incidenata te velike tučnjave na tribinama

Nogometaši Ilovca došli su do iznimno vrijedna tri boda u 21. kolu Četvrte NL Središte A na gostovanju u Blatu gdje su svladali domaćina sa 1:0 u susretu koji na kraju nije niti dovršen.

Iako podosta oslabljeni, "kanarinci" iz Ilovačke šume bili su bolji suparnik veći dio susreta, a u 66. minuti su pogotkom Kusanića i poveli sa 1:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pred sam kraj domaći simpatizeri izazvali su nekoliko incidenata, sudac je prvi puta prekinuo susret nakon boce ubačene na teren, a samo par minuta kasnije izbila je i tučnjava na tribinama, nakon čega je sudac oglasio kraj susreta, koji će praktički sigurno biti registriran rezultatom postignutim u trenutku prekida.

U sljedećem kolu nogometaši Ilovca dočekuju zabočku Mladost, a treba dodati i da je donešena odluka da se utakmica protiv Golubovca mora odigrati 17. travnja - podsjetimo, riječ je o susretu koji nije odigran zbog kašnjenja liječnika, nakon čega gosti nisu željeli igrati, ali je ustanovljeno da je kašnjenje bilo opravdano (zbog prometne nesreće) te će Golubovčani ipak morati do Ilovačke šume.

Izdvojeno


Reci što misliš!