SPORT

SJAJAN POČETAK

Prvi trofej! Karlovački bejzbolaši velikim preokretom u završnici svladali Zagreb 4:3 i osvojili Hrvatski kup!

Prvi trofej! Karlovački bejzbolaši velikim preokretom u završnici svladali Zagreb 4:3 i osvojili Hrvatski kup!

Sjajan početak sezone za karlovačke bejzbolaše! Po novom kalendaru sezonu je odmah otvorilo natjecanje za trofej, Hrvatski kup, a Karlovčani su bili najbolji i tako već u prvim danima travnja došli do prvog ovogodišnjeg trofeja - vjerujemo ne i zadnjeg!

Istina, domaći simpatizeri vjerojatno su nakon Memorijalnog turnira "Dragutin Gales" i uvodnih utakmica kupa očekivali i lakšu pobjedu, no ovako je bilo puno slađe. Naime, Karlovčani su na Galesovom turniru dva puta uvjerljivo svladali Zagrepčane, a na otvaranju Hrvatskog kupa, koji se igrao sistemom dvostruke eliminacije, slavili su s čak 16:0. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, finale je bilo nešto sasvim drugo, Zagrepčani su se preko varaždinske Vindije i gradskog suparnika Medvednice uspješno vratili u igru za trofej i odigrali odličnu finalnu utakmicu. Poveli su na samom startu sa 2:0, ubrzo povećali prednost i na 3:0, a bejzbolaši Olimpije bili su napadački potpuno nemoćni sve do pretposljednje osme izmjene. Kada su mnogi već očekivali iznenađenje i slavlje Zagrepčana domaći su napokon "proradili" u napadu te izjednačili na 3:3, a potom u posljednjoj izmjeni stigli i do pobjedničkog boda za 4:3 i veliko slavlje na igralištu i na tribinama.

Narednog vikenda kreće i prvenstvo Hrvatske, a Olimpiju čeka gostovanje kod splitske Nade.

Izdvojeno


Reci što misliš!