SPORT

PREMIJER LIGA

Rukometaši Karlovca odigrali dobro prvo poluvrijeme kod Dubrave, ali u drugom potpuno nestali - više nemaju prava na kiks

Rukometaši Karlovca odigrali dobro prvo poluvrijeme kod Dubrave, ali u drugom potpuno nestali - više nemaju prava na kiks

Rukometaši Karlovca odigrali su još jednu ukupno gledano blijedu utakmicu u gostima. Jedina iznimka ove godine pobjeda je u Osijeku, a ta pobjeda je i ono što ih drži "iznad vode", jer bez nje bi već sada vjerojatno bili najizgledniji putnik u niži rang. 

Protiv Dubrave smo nakon dvotjedne stanke i nakon dobre igre koju su naši rukometaši pružili u prošlom kolu protiv vrlo dobrog Rudara, očekivali puno, ali to smo dobili samo u prvom dijelu susreta. U prvom poluvremenu igrali su Karlovčani dobro i hrabro i cijelo vrijeme bili u egalu, povremeno i vodili, sve do 13:13 minutu prije odmora. Domaći su bolje odigrali završnicu i poveli 15:13, ali nastavili su u istom ritmu i u drugom dijelu, odvojili se na 17:13 i to kao da je slomilo karlovačke rukometaše koji se više nisu imali snage vratiti u susret, a Dubrava je rutinski održavala i pomalo povećavala prednost sve do konačnih 30:23.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na ljestvici je situacija sve neugodnija - doduše, spasonosno šesto mjesto i dalje nije daleko, samo dva boda, ali ono najminimalnije potrebno osmo, na kojem se Karlovčani i nalaze, sve je manje sigurno, jer kutinska Moslavina slavila je kod Ribole Kaštela i približila se na samo dva boda zaostatka.

Jasno je da Karlovčani više nemaju prava na kiks, pogotovo u naredna tri susreta koja jednostavno obavezno moraju dobiti - narednog vikenda dočekuju Metković, onda putuju kod otpisanih Kaštela, a potom će ugostiti KTC i kiks u bilo kojem od ova tri susreta vjerojatno bi značio oproštaj od Premijer lige. Odrade li to, pak, onako kako se od njih očekuje i kako, uvjereni smo, mogu, možda se otvori prigoda i za ostanak u društvu najboljih čak i bez dodatnih kvalifikacija, pogotovo ako u posljednjem kolu nešto naprave i na gostovanju kod Rudara.

Izdvojeno


Reci što misliš!