SPORT

NIŽE LIGE

Nogometni vikend: Poraz Ilovca, Vojnić 95 čuva prvo mjesto u 1. ŽNL, Krnjak se malo približio Dobri u 2. ŽNL

Nogometni vikend: Poraz Ilovca, Vojnić 95 čuva prvo mjesto u 1. ŽNL, Krnjak se malo približio Dobri u 2. ŽNL

Nogometaši Ilovca u 23. kolu Četvrte NL Središte A poraženi su 3:1 na gostovanju kod Španskog, inače trećeplasirane momčadi ove lige. Nakon vodstva domaćih, Poljanica je donio Ilovcu izjednačenje, no već za minutu Špansko je došlo u novo vodstvo, a sa 2:1 se otišlo i na odmor. U nastavku su domaći potvrdili pobjedu, a Ilovac je ostao na 12. mjestu ljestvice. U sljedećem kolu u Ilovačkoj šumi dočekuju nekadašnjeg prvaka države, danas tek petoligaša - Zagreb.

U 21. kolu 1. ŽNL vodeći Vojnić 95 slavio je protiv Vatrogasca, uspješan je bio i Ogulin, dok je Zrinski kiksao u ogledu protiv Draganića. Bilo je ovo jedno od najneefikasnijih kola u dugo vremena, sa samo pet pogodaka u pet susreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultati: Vojnić 95 - Vatrogasac (Gornje Mekušje) 2:0, Zrinski Ozalj - Draganić 0:0, Ogulin - Barilović 1:0, Slunj - Croatia 78 (Žakanje) 0:1, Mladost (Rečica) - Dobra (Sveti Petar) 1:0. Slobodna je bila Duga Resa 1929.
Na ljestvici vodi Vojnić 95, a glavni pratitelji su Ogulin sa 41, Croatia 78 sa 40 i Zrinski sa 39 bodova, a svi imaju i utakmicu manje. Na začelju je Dobra sa 4 boda.

Kod drugoligaša Krnjak je novom pobjedom iskoristio poraz vodeće Dobre u Vojniću te malo smanjio razliku koja je ipak još prilično osjetna u korist Novigrađana.

Rezultati: Petrova gora (Vojnić) - Dobra (Novigrad) 3:2, Frankopan (Brežani) - Krnjak 0:3, Josipdol - Kupa (Donje Mekušje) 5:3, Mrežnica (Zvečaj) - Tuškani 7:2, Cetingrad - Plaški 3:1, Vrlovka (Kamanje) - Oštarije 1:2.
Na ljestvici vodi Dobra sa 45 bodova, ispred Krnjaka koji ima 37 i utakmicu manje. Na začelju su Tuškani sa 7 bodova.

(foto: Goran Erdeljac)

Izdvojeno


Reci što misliš!