SPORT

BORILAČKI SPEKTAKL

Poznata i lista borbi za Noć Gladijatora - bit će ih 11, a u borbi večeri Matko Živčić bori se s Osječaninom Golubovićem

Poznata i lista borbi za Noć Gladijatora - bit će ih 11, a u borbi večeri Matko Živčić bori se s Osječaninom Golubovićem

Sedam kickboxing borbi, četiri po MMA pravilima (dvije amaterske i dvije profesionalne) te jedna K1 borba na rasporedu su naredne subote, 8. lipnja, u ŠSD Mladost na još jednoj "Noći Gladijatora". 

U glavnoj borbi večeri Karlovčanin Matko Živčić u kickboxingu će odmjeriti snage s Osječaninom Mikaelom Golubovićem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program otvara amaterska MMA borba između Zagrepčana Mioča i Slamar Magovca, slijedi kickboxing meč domaćeg Lea Katića i Slovenca Humana iz Ivančne Gorice, potom opet amaterski MMA i opet zagrebački ogled - Škrun Batina protiv Oršolića.

Nakon toga na rasporedu su četiri borbe s domaćim predstavnicima - prvo dvije u kickboxingu u kojima će predstavnik domaćeg Old Liona, Luka Škvorić, odmjeriti snage s Opatijcem Vanjom, a potom i njegov klupski kolega Leon Mušnjak sa Sinjaninom Prolićem. Slijedi MMA ogled Ivana Novakovića iz karlovačkog Buldoga s Knegom iz zagrebačkog Gladijatora, a onda ponovno kickboxing - Tin Katić iz Old Liona protiv Zagrepčanina Mikulića.


U jedinoj K1 borbi večeri Nikolić iz Đakova odmjerit će snage s predstavnikom BiH, Vučetićem iz Banjaluke, a u posljednjoj MMA borbi večeri Jan Novković iz domaćeg Buldoga borit će se s Kišom iz Pakraca.

U pretposljednjoj borbi večeri, nesporedno pred glavni ogled Živčića i Golubovića trebao bi nastupiti Roko Benić iz Viškova, no njegov suparnik još nije potvrđen, ali vjerujemo da će do eventa biti "pronađen".

Podsjećamo, ulaznice možete kupiti u Karlovcu u Catalpi, Belu lounge baru te Golden Pubu, a u Dugoj Resi u Combat Fitu.

Izdvojeno


Reci što misliš!