SPORT

DOBAR NASTUP

Karlovački veslački dvojac Jakšić/Jarnjević solidan deseti na Europskom U19 prvenstvu u veslanju u Poljskoj

Karlovački veslački dvojac Jakšić/Jarnjević solidan deseti na Europskom U19 prvenstvu u veslanju u Poljskoj

Mladi karlovački veslači, Tin Jarnjević iz VK Karlovac i Josip Jakšić iz VK Korana imali su vrlo solidan, uzevši u obzir neiskustvo i to da je riječ o vrlo novoj posadi, može se reći i dobar nastup na Europskom U19 prvenstvu u Poljskoj.

Podsjetimo, Jarnjević i Jakšić gotovo su iznenadno na prijedlog izbornika reprezentacije Darka Mikšića stavljeni u dvojac na pariće nakon što su dominirali na kvalifikacijskim utrkama samaca i odmah pokazali velik potencijal. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jasno, nije bilo puno vremena za potpuno "uigravanje" pa su i nastupi na Europskom prvenstvu bili pomalo neusklađeni, ali sigurno je da su pokazali velik potencijal.

U svom prvom nastupu, u kvalifikacijskoj utrci, Karlovčani su završili posljednji peti u svojoj skupini, no zato su u repasažu veslali sjajno i zauzeli prvo mjesto.


U završnici opet po sistemu toplo-hladno, u polufinalnoj utrci bili su posljednji šesti, no u B finalu opet solidni četvrti, odnosno ukupno deseti na EP, u konkurenciji 15 najboljih mladih europskih dvojaca na pariće.

U svakom slučaju, potencijal su pokazali, a što će dalje biti s ovim karlovačkim dvojcem na pariće odlučit će izbornik Mikšić - vjerujemo da zaslužuju novu priliku i vrijeme za ozbiljniji zajednički rad.

Izdvojeno


Reci što misliš!