SPORT

KVARTOVSKI HAKL

Koji kvart ima najbolje haklere? U petak na igralištu na Sokolskom domu kreće turnir gradskih četvrti i mjesnih odbora

Koji kvart ima najbolje haklere? U petak na igralištu na Sokolskom domu kreće turnir gradskih četvrti i mjesnih odbora

U petak u 17 sati na igralištu kod Sokolskog doma počinje drugo izdanje malonogometnog turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora. 

Svakako odlična ideja i, sigurni smo, bit će i zanimljivih utakmica, ali šteta što je odaziv relativno slab. Naime, od ukupno 38 GČ i MO, svoje ekipe prijavilo je njih samo 11. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kada su u pitanju gradske četvrti stvar je ipak bolja, igra ih 8 od 12, a nema, što je šteta, ali i za kritiku - Švarče, Gaze, Drežnik-Hrnetića i Mostanja.

Za mjesne odbore je razumljivije da je u nekima i teško sklopiti ekipu, iako je ipak teško opravdati da ih je samo 4 od 26 smoglo snage za to, pogotovo jer nema nekih od najmnogoljudnijih - igrat će samo Cerovac Vukmanićki, Gornje Mekušje i miješana ekipa Skakavca i Kablara.


Momčadi su podijeljene u tri skupine pa tako u skupini A igraju Zvijezda, Grabrik, Skakavac/Kablar i Luščić-Jamadol, u skupini B Novi centar, Turanj, Banija i Cerovac Vukmanićki, a u skupini C Rakovac, Dubovac i Gornje Mekušje.

Prvog dana na rasporedu je 10 utakmica, sve počinje u 17 sati ogledom Banije i Cerovca Vukmanićkog, a posljednji ogled na rasporedu je u 21:30 između Rakovca i Gornjeg Mekušja. 

U subotu se u 18 sati nastavljaju utakmice po grupama, a u 20:30 počinju četvrtfinalni susreti te će program potrajati do 22:30.

Najzad, u nedjelju se u 18:30 i 19 igraju polufinalne utakmice, slijedi revijalna utakmica te susret za 3. mjesto i - predviđeno u 20:30, finalni susret.

Podsjetimo, naslov najboljeg brani Banija, koja je prošle godine u finalu svladala Zvijezdu, dok je "broncu" osvojio Novi centar.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!