SPORT

ISKUSNO POJAČANJE

Senzacija u Vojniću - bivši hrvatski nogometni reprezentativac pojačao redove novog petoligaša Vojnića 95

Senzacija u Vojniću - bivši hrvatski nogometni reprezentativac pojačao redove novog petoligaša Vojnića 95
foto: Matija Habljak / PIXSELL

Pomalo senzacionalna vijest stigla je iz redova Vojnića 95, koji će u predstojećoj sezoni 4. NL Središte A (peti rang natjecanja), u koji su se Vojnićani plasirali kao prvaci 1. Županijske lige, pojačati itekako zvučno ime, nekadašnji igrač Dinama, Rijeke, Monaca, Red Bulla Salzburg, Varteksa i Slaven Belupa te bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Pokrivač.

U svojoj bogatoj karijeri Pokrivač je upisao 15 nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a bio je i dijelom reprezentacije na Euru 2008 kada je odigrao i svih 90 minuta u pobjedi nad Poljskom. U široj javnosti poznat je i po svojoj herojskoj zdravstvenoj borbi - tri puta pobjeđivao je zloćudni Hodgkinov limfom i svaki puta se vraćao nogometu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Protekle sezone 39-godišnji Pokrivač igrao je za Tigar iz Svete Nedjelje i bio važan "kotačić" u osvajanju naslova upravo u ovom rangu u koji sada dolazi Vojnić 95, a iako su njegovi najjači nogometni dani, dakako, ipak iza njega, nema sumnje da će golemim iskustvom, ali i znanjem, predstavljati veliko igračko, ali i ne samo igračko pojačanje klubu.

Izdvojeno


Reci što misliš!